Werken bij 2SHIFT, dé specialist in project- & afbouwbegeleiding

 

Tekenaar / Werkvoorbereider 

Als Tekenaar/Werkvoorbereider bij 2SHIFT ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van onze (inter)nationale projecten. Je voert samen met de Projectleider de opnames van het project uit zodat je in een vroegtijdig stadium al mee kan kijken. Jij maakt samen met jouw 5 collega’s iedere aanvraag tot een succes. Als Tekenaar/Werkvoorbereider maak je zelf de ontwerpen (ook in 3D) en schakel je ook veel met je buitendienst collega’s. Ben jij meer een werkvoorbereider dan een tekenaar? Ook dan voldoende mogelijkheden, maar het zou erg leuk zijn als jij je weg weet te vinden in AutoCad, de basiskennis is al voldoende om je bij ons op je plek te voelen.

Doordat je veel kleine projecten hebt, zit je niet weken lang op één project. Lekker veel afwisseling dus! En vergeet niet, wij zijn fan van flexibiliteit, vroeg beginnen (om alvast de koffie te zetten bijvoorbeeld) of moeten wij jou niet bellen voor 09:00 uur, het kan allemaal bij ons. Voor jouw werk krijg je een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je komt terecht in een klein hecht team met zeer ervaren collega’s. Kunnen we fijn van elkaar leren.

 

 

 

"Creëer en ervaar een prettige werkbeleving als Tekenaar/Werkvoorbereider bij 2SHIFT"


SCHRIJF ONS

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Als je het formulier hieronder invult, of ons via de WhatsApp-knop een berichtje stuurt, nemen wij contact met je op. Heb je nog vragen over deze functie? Geen probleem! Je kunt je vragen altijd stellen aan mij, Rik, door te klikken op de WhatsApp-knop!